מעכשיו אתם יכולים לשתף את הסטוריז עם חברים קרובים בלבד


הרשת החברתית מאפשרת לכם להחליט מי יצפה לכם בסטוריז לפי רשימה שהגדרתם מראש. היתרון: מעכשיו תהיה לכם האופציה לצלם את עצמכם שרים קריוקי ולשלוח רק לחברים שזה באמת מעניין אותם

סטוריז באינסטגרם (צילום: PixieMe, ShutterStock)

צילום: PixieMe, ShutterStock
אינסטגרם החלה להפיץ היום (שני) אפשרות חדשה בה תוכלו לשתף את הסטורי שלכם עם מעגל חברים קרוב שהגדרתם מראש, ומעכשיו לא כל העולם יהיה חייב לדעת איזה המבורגר אתם אוכלים.
איך מגדירים רשימת חברים? כנסו לפרופיל שלכם, לחצו על כפתור התפריט בקצה העליון של המסך (שלושה פסים), ואז על "Close Friends" ברשימה שנפתחה. לאחר מכן תוכלו לבחור את החברים, ואלה שבחרתם יסומנו בכוכב. בפעם הבאה שתשתפו סטורי, יופיע לכם כוכב קטן ליד כפתור השיתוף בחלק התחתון של המסך, לחיצה עליו תפרסם את הפוסט לרשימה שפתחתם בלבד.

 

את רשימת החברים שלכם הקרובים רק אתם יכולים לראות, כך שאף אחד לא ינדנד לכם שתוסיפו אותו. בנוסף, אם מישהו הוסיף אתכם למעגל החברים הקרוב שלו, ברגע שהוא יפרסם סטורי הוא יופיע אצלכם בראש הפיד עם מסגרת ירוקה.

את העדכון תוכלו לראות כבר עכשיו באפליקציה, אחרי עדכון גרסה קצר, גם ב-iOS וגם באנדרואיד.

תודה לאתר מאקו  - נקסטר